Политика за колачиња

На веб-сајтот testoymk.top користиме колачиња за да ви обезбедиме најдобро корисничко искуство и подобрување на функционалноста на нашиот сајт. Политиката за колачиња тука ќе ви објасни што се колачињата, како ги користиме и како можете да ги контролирате. Со користење на овој сајт, се согласувате со користењето на колачиња според оваа политика.

Што се колачињата?

Колачињата се мали текстуални датотеки кои се зачувани на вашиот уред (компјутер, мобилен телефон итн.) кога го посетувате нашиот сајт. Овие датотеки се користат за приказ на персонализирани информации и функции и овозможуваат подобрување на искуството на корисникот.

  • Перформанси - Користиме колачиња за анализирање како се користи нашиот сајт и за подобрување на перформансите и функционалноста.
  • Персонализација - Користиме колачиња за приказ на персонализирани содржини за секој корисник.
  • Аналитика - Користиме колачиња за собирање на информации за користењето на нашиот сајт и за анализирање на податоците за да ги подобриме нашите услуги и корисничкото искуство.

Како да ги контролирате колачињата?

Доколку сакате да ги контролирате колачињата, можете да го прилагодите вашето прелистувачко искуство преку поставките на вашиот уред. Можете да ги одберете вашите преференци за прифаќање или одбијање на колачињата. Ве молиме, имајте во предвид дека доколку одбиете колачињата, некои делови од нашиот сајт можеби нема да функционираат правилно.

Доколку имате било какви прашања или сомнежи во врска со политиката за колачиња на нашиот сајт, ве молиме контактирајте не преку е-пошта: .